Kontakta oss på Rensolenergi redan idag!

Kontakta oss på Rensolenergi redan idag!

Om du vill få mer information om solceller eller då du vill få hjälp med att installera din solcellsanläggning är du välkommen att kontakta oss.

Våra certifierade solcellsmontörer har en stor kunskap inom solpaneler vilket gör att vi kan bistå dig hela vägen från rådgivning, projektering och inköp till komplett installation.

 

Vår arbetsprocess

Det hela börjar med att du använder vårt kontaktformulär för att boka ett hembesök. Vid vårt hembesök börjar vi med att kontrollera förutsättningarna för en lyckad installation. Utifrån dessa uppgifter kan vi sedan genom ett datasystem modellera vilken uppskattad effekt du kommer att få från en solcellsanläggning. Därefter lämnar vi en offert för de tjänster du vill nyttja och bestämmer en dag då vi kan påbörja installationen. 

Kom i kontakt med våra grundare

Vill du lära dig mer om solceller? Kontakta oss så kommer vi ut till dig!

Om du planerar att installera solceller kan du använda formuläret nedan för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi kommer ut på plats och ser över förutsättningar och möjligheter för din nya energilösning.

Nyfiken på recensioner om oss på Rensolenergi AB?

Vi kan stolt visa upp de recensioner vi har fått av våra kunder. Nu ser vi fram emot att göra även dig nöjd!
U
En saklig presentation av anläggning och processen kring installation. Allt flöt på bra hela tiden och när installationen var klar kunde man se el-produktionen i en app. Rekommenderar vart Ulf och Fredrik på Rensolenergi.
Ulf Olenius
Recension från Joel L
Professionella och lätta att kommunicera med! Kan varmt rekommendera!
Joel L
Recension från Niclas H
Trevliga och proffsiga grabbar!
Niclas H