Vi söker vår nya stjärnsäljare!

Är du vår nya kollega?

Vi växer och det är nu dags för oss att ta in en ny säljare i vårt drivna team! 

Vi söker just nu en driven, målmedveten och taggad person som kan bli en del av vårt härliga team! Hos oss kommer du att arbeta med försäljning av solanläggningar och fönster där du är ute på fältet och besöker kunder. Du kommer att få den utbildning du behöver av oss för att klara av tjänsten och du blir en del av ett entusiastiskt team som älskar att leverera resultat.

Du som söker tjänsten har (eller kan starta) eget företag. Det vi kan lova dig är att om du är beredd att ge hundra procent i ditt arbete kommer det att generera fin provision tillbaka till dig och ditt bolag! Tjänsten täcker främst Västmanland och Dalarna men kan komma att växa beroende på hur det går.

Låter detta intressant och du vill veta mer? Kontakta då oss via mail eller telefon. Du hittar våra kontaktuppgifter nedan!

// Teamet på Rensolenergi


Ulf Andersson Kinell
E-post:
ulf@rensolenergi.se

Telefon: 073-5124372

Fredric Gerhardsson
E-post: fredric@rensolenergi.se
Telefon: 070-9566799

Vill du lära dig mer om solceller? Kontakta oss så kommer vi ut till dig!

Om du planerar att installera solceller kan du använda formuläret nedan för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi kommer ut på plats och ser över förutsättningar och möjligheter för din nya energilösning.