Om Rensolenergi

Om Rensolenergi

Vi är ett solcellsföretag som under flera år har hjälp privatpersoner och lantbruk med installationer av solceller för billigare och miljövänligare elektricitet

Rensolenergi har medarbetare med en bred kompetensbas inom solceller, takbyte och värmesystem. Samtliga solcellsmontörer är yrkesutbildade och certifierade inom solceller vilket gör att vi installerar varje solcellsanläggning utifrån gällande branschregler och med största noggrannhet för att du ska få maximal effekt utav din solcellsinvestering.

 

Vi kan erbjuda prisvärda solcellspaket av hög kvalitet

Eftersom vi kan erbjuda våra kunder solcellspaket direkt från grossister eller importföretag har vi möjligheten att erbjuda förmånliga priser för våra solcellspaket. Detta tillsammans med det Gröna avdraget på 15 % för material och arbetskostnader gör att du kan få ett rättvist totalpris för din investering i solceller.

 

Om du vill få hjälp med att installera en solcellsanläggning kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi kommer ut till dig och ser över förutsättningarna för din nya energilösning. 


Tjänster på Rensolenergi - solpaneler - solceller

Vill du lära dig mer om solceller? Kontakta oss så kommer vi ut till dig!

Om du planerar att installera solceller kan du använda formuläret nedan för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi kommer ut på plats och ser över förutsättningar och möjligheter för din nya energilösning.

Vill du lära dig mer om solceller? Kontakta oss så kommer vi ut till dig!

Boka informationsmöte