Hembesök

Hembesök

Planerar du att installera en solcellsanläggning finns det ett flertal olika modeller och varianter att välja mellan. Idag finns även takpannor med integrerade solceller med dessa går det att behålla ett mer traditionellt utseende på taket, till skillnad mot de stora solpanelerna man vanligtvis använder.

Ett vanligt val är att installera solceller i samband med ett takbyte på sin fastighet, vilket kan minska uppstartskostnaderna något för solcellsinstallationen. Om du vill få hjälp med projektering av din solcellsanläggning kan du kontakta oss på Rensolenergi som proffs på just solceller.

 

Vi gör kostnadsfria hembesök

Vi hos Rensolenergi kan komma ut till din fastighet för att inspektera ditt tak och se vilka förutsättningar som gäller för installation av solceller för din bostad. För att få ut maximal effekt från dina solceller bör du ha en taksida som vetter mot söder, en taklutning på 20-40 grader och helst ingen skugga från närliggande träd eller byggnader. Även om din fastighet inte uppfyller alla dessa kriterier finns det ändå möjlighet att installera solceller och få en bra avkastning på din investering. Gör en offertförfrågan genom vårt formulär idag så kan vi kontrollera vilka möjligheter du har för att erhålla ren energi.


Fler tjänster vi utför

Vill du lära dig mer om solceller? Kontakta oss så kommer vi ut till dig!

Om du planerar att installera solceller kan du använda formuläret nedan för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi kommer ut på plats och ser över förutsättningar och möjligheter för din nya energilösning.