Installationer

Installationer

De senaste åren har det blivit mycket populärt att installera solceller för privatbostäder. Detta beror till stor del på att många fastighetsägare har blivit uppmärksamma på att de både kan bidra till en bättre miljö samtidigt som de kan minska sina egna energikostnader. Vi hos Rensolenergi har under flera års tid hjälpt en mängd privatpersoner och lantbruk att installera solceller så att de har kunnat producera sin egen elektricitet. Om du också vill bidra till en renare miljö och samtidigt minska dina energikostnader, kan du kontakta oss på Rensolenergi. Vi kan då berätta mer om hur vi kan hjälpa dig få till en krångelfri solcellsinstallation till ett konkurrenskraftigt pris.


 Genom vårt samarbete med CTEK, har vi även möjlighet att installera laddstolpar för eldrivna fordon som drivs av de monterade solcellspanelerna. 

Anlita oss för din solcellsinstallation

Vi som arbetar på Rensolenergi är specialister på solceller och innehar alla de certifieringar som krävs för att utföra säkra solcellsinstallationer för din fastighet. Vi kan erbjuda dig en helhetslösning för din solcellsanläggning som innefattar både projektering, installation och administration. Om du väljer att installera solceller i samband med ditt takbyte kan din installation av solceller dessutom bli lite billigare, då vi redan har medarbetare och utrustning på plats. 
 
Även värmepumpar kan vi installera i samband med din solcellsinstallation. På så sätt kan du försörja den el som krävs för uppvärmningen av ditt hus med ren energi från solen. Smart!


Fler tjänster vi utför

Vill du lära dig mer om solceller? Kontakta oss så kommer vi ut till dig!

Om du planerar att installera solceller kan du använda formuläret nedan för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi kommer ut på plats och ser över förutsättningar och möjligheter för din nya energilösning.